Urimi i kryetarit Hyseni, me rastin e Festave të Fundvitit

Urimi i kryetarit Hyseni, me rastin e Festave të Fundvitit

“Në emër të Gjykatës Themelore në Ferizaj, ju uroj Gëzuar Festën e Krishtlindjes dhe fillimin e Vitit të Ri. Shëndet, mbarësi për Ju dhe familjet Tuaja dhe shumë suksese në të gjitha drejtimet. Uroj që viti 2020 të jetë një vit me të arritura dhe përplot paqe për ne të gjithë”

Gëzuar!