Urimi i kryetarit Hyseni me rastin e 12 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës

Urimi i kryetarit Hyseni me rastin e 12 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës

Urimi i kryetarit të Gjykatës Themelore në Ferizaj, Bashkim Hyseni, me rastin e 17 shkurtit Ditës së Pavarësisë së Kosovës:

Me rastin e 12 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, në emër të gjyqtarëve dhe stafit të Gjykatës Themelore në Ferizaj, uroj gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës përvjetorin e shpalljes së Kosovës shtet të pavarur dhe sovran.

Gëzuar!

Bashkim Hyseni – Kryetar i Gjykatës Themelore në Ferizaj