Njoftim për kandidatët e përzgjedhur për pozitën Praktikantë Vullnetarë

Njoftim për kandidatët e përzgjedhur për pozitën Praktikantë Vullnetarë

Ju njoftojmë se në konkursin e shpallur nga Gjykata Themelore në Ferizaj Nr. 03/2016, datë 15.11.2016 për pozitën Praktikantë Vullnetarë në Gjykatën Themelore në Ferizaj dhe degët e Gjykatës në Kaçanik dhe Shtërpcë, janë përzgjedhur këta kandidatë