Gjykata Themelore Ferizaj

Orari i Seancave

Koha Rasti Nr. i Sallës Gjykatësi/ja Statusi
08:15 373/20 III/5 Burim Emërllahu Caktuar
09:00 PM.147/18 II/2 Kadrije Goga-Lubishtani Caktuar
09:00 740/20 -III-5 Elmaz Zenuni Caktuar
09:00 P.nr.1758/17 II-8 Ilir Bytyqi Caktuar
09:00 1201/19 3/4 Alban Beqiri Caktuar
09:00 C.nr.1627/19 3/3 Ardian Ajvazi Caktuar
09:30 C.nr.1624/19 3/3 Ardian Ajvazi Caktuar
09:30 PM.152/19 II/2 Kadrije Goga-Lubishtani Caktuar
09:30 Pkr.65/20 I/1 Mustaf Tahiri Caktuar
09:30 PKR 70/16 3/1 Ibrahim Idrizi Caktuar
09:30 1130/19 1 Shabi Idrizi Caktuar
09:30 P.nr.1233/18 II-8 Ilir Bytyqi Caktuar
09:40 595/19 3/4 Alban Beqiri Caktuar
10:00 P.nr.999/18 II-8 Ilir Bytyqi Caktuar
10:00 PKR 9/20 3/1 Ibrahim Idrizi Caktuar
10:00 P.nr.573/20 II-4 Mimoza Shabani Caktuar
10:00 307/17 -III-5 Elmaz Zenuni Caktuar
10:00 2589/17 II-9 Hysnije Gashi Caktuar
10:00 C.nr.1582/19 3/3 Ardian Ajvazi Caktuar
10:30 P.nr.615/18 II-8 Ilir Bytyqi Caktuar
10:30 P.nr.479/20 II-4 Mimoza Shabani Caktuar
10:30 PM.84/20 II/2 Kadrije Goga-Lubishtani Caktuar
11:00 P.nr.487/20 II-4 Mimoza Shabani Caktuar
11:00 P.nr.795/18 II-8 Ilir Bytyqi Caktuar
11:00 C.nr.1581/19 3/3 Ardian Ajvazi Caktuar
13:00 PKR.156/15 II/2 Kadrije Goga-Lubishtani Caktuar
13:00 P.nr.552/18 II-8 Ilir Bytyqi Caktuar
13:15 C.nr.1580/19 3/3 Ardian Ajvazi Caktuar
13:15 518/18 3/4 Alban Beqiri Shtyer
13:30 PM.163/19 II/2 Kadrije Goga-Lubishtani Caktuar
14:00 C.nr.1562/19 3/3 Ardian Ajvazi Caktuar
Koha Rasti Nr. i Sallës Gjykatësi/ja Statusi
09:40 P.nr. 277/19 2 Zajrete Muhaxheri Shtyer
09:45 P.423/18 2 Zajrete Muhaxheri Shtyer
10:00 P.nr. 419/15 2 Zajrete Muhaxheri Ri-Caktuar
10:10 P 476/15 1 Burhan Berisha Caktuar
10:30 P.nr. 455/15 2 Zajrete Muhaxheri Ri-Caktuar
10:30 P 210/15 1 Burhan Berisha Caktuar
11:00 P.nr. 311/19 2 Zajrete Muhaxheri Shtyer
11:00 P.nr. 443/15 2 Zajrete Muhaxheri Ri-Caktuar
11:00 P 481/15 1 Burhan Berisha Caktuar
11:20 P.nr.154/17 2 Zajrete Muhaxheri Ri-Caktuar

NO Sessions!

ORARI I PLOTË

Për të shikuar kalendarin mujor të të gjitha seancave dhe për të kërkuar seancën e caktuar ju lutem klikoni të gjitha oraret

Të gjitha oraret

Gjykata Themelore Ferizaj
Aktgjykimet nga Gjykata Themelore Ferizaj dhe degët e saj
Vlerësimi i shërbimeve në Gjykatë
Vlerësoni përvojën tuaj dhe shërbimet në gjykatë
Ankesat për shërbimet në Gjykatë
Paraqiteni ankesën tuaj
Kërkesa për Lëshimin e Çertifikatave
Plotësoni kërkesën online