Njoftim për kandidatin e përzgjedhur për pozitën Zyrtar i Lartë për Buxhet dhe Financa

Njoftim për kandidatin e përzgjedhur për pozitën  Zyrtar  i Lartë për Buxhet dhe Financa

Ju njoftojmë se në konkursin e shpallur nga Gjykata Themelore në Ferizaj, nr. 02/2016 të datës 18.08.2016, për pozitën Zyrtar/e i/e Lartë për Buxhet dhe Financa, në Gjykatën Themelore në Ferizaj për një (1) pozitë, kanë aplikuar gjithsejtë njëzetedy (22) kandidatë.