Në Gjykatën Themelore në Ferizaj dhe degën në Kaçanik, kanë filluar punën bashkëpuntorët profesional

Në Gjykatën Themelore në Ferizaj dhe degën në Kaçanik, kanë filluar punën bashkëpuntorët profesional

Ferizaj, 18 nëntor 2022 – Në Gjykatën Themelore në Ferizaj, kanë filluar punën katër (4) bashkëpuntorë profesional, të cilët u pritën nga Kryetari i Gjykatës Themelore në Ferizaj, Mustaf Tahir dhe Administratori i Gjykatës, Sejdi Sadiku.

Kryetari Tahiri, i uroj mirëseardhje bashkëpuntorëve dhe suksese në punën e tyre, njëherit ju premtoj se do të kenë mbështetjen e plotë të tij si dhe nga bashkëpuntorët kërkoj përkushtim dhe angazhim në kryerjen e detyrave.

Ndërsa, në Degën e Kaçanikut punën kanë filluar dy (2) bashkëpuntorë professional, të cilët u pritën nga Gjyqtari mbikqyrës, Burhan Berisha dhe Ndihmës Administratoja, Kadishe Shabani.

Bashkëpunëtorët e rinjë janë përzgjedhur nga konkursi i fundit i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, në të cilën kanë filluar punën gjithsej gjashtë (6) bashkëpuntorë, prej tyre katër (4) janë në Gjykatën Themelore në Ferizaj, dy (2) në Degën e Kaçanikut.