KOMUNIKATË LIDHUR ME ZJARRIN NË OBJEKTIN E GJYKATËS THEMELORE NË FERIZAJ – DEGA NË KAÇANIK

KOMUNIKATË LIDHUR ME ZJARRIN NË OBJEKTIN E GJYKATËS THEMELORE NË FERIZAJ – DEGA NË KAÇANIK

Sot më 13 mars 2024, rreth orës 04:00 të mëngjesit, zjarri ka kapluar një pjesë e dy zyrave të katit të II-të të objektit të Gjykatës Themelore në Ferizaj – Dega në Kaçanik.

Ekipi i zjarrfikësve dhe policia kanë dalë menjëherë në vendin e ngjarjes me çka është lokalizuar zjarri, janë ndërmarrë masat e nevojshme dhe zjarri është shuar si dhe kanë zhvilluar procedurat dhe marrjen e provave. Si pasojë e zjarrit ka pas dëme materiale por jo pasoja me njerëz.

Sipas të dhënave të Organeve kompetente dyshohet për zjarrvënie nga persona të panjohur deri më tani.