Paraburgim dhe arrest shtëpiak ndaj shtatëmmbëdhjetë (17) të dyshuarve për pjesëmarrje dhe organizim të grupit kriminal

Paraburgim dhe arrest shtëpiak ndaj shtatëmmbëdhjetë (17) të dyshuarve për pjesëmarrje dhe organizim të grupit kriminal