Tre (3) vjet burgim dhe 1100 euro gjobë ndaj dy të pandehurve për veprat penale të narkotikëve

Tre (3) vjet burgim dhe 1100 euro gjobë ndaj dy të pandehurve për veprat penale të narkotikëve